We willen jullie graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Ondertussen schreven er heel wat nieuwe en huidige coöperanten in op de wachtlijst van Wind voor "A", goed voor 6621 aandelen met een waarde van 827.625 euro. Deze nieuwe bijdrage zal in de toekomst opnieuw via een achtergestelde lening verstrekt worden aan VLEEMO 3 voor de realisatie van windenergieprojecten.

Op 25 oktober werd een belangrijke mijlpaal bereikt, VLEEMO diende een vergunningsdossier in voor de bouw van zeven windturbines. Twee hiervan zullen worden gebouwd op de Luithagen in Ekeren, terwijl de overige vijf op de zuidzijde van het Churchilldok worden opgetrokken.
We kunnen alvast melden dat het dossier op 29 november 2023 "volledig en ontvankelijk" is verklaard. We verwachten een beslissing van de Minister tegen eind maart 2024. Dit is opnieuw een veelbelovende stap naar de verdere ontwikkeling van duurzame energie!

Wind voor "A" kalender 2024

Het jaar 2024 staat voor de deur! Noteren jullie alvast onderstaande activiteiten in jullie agenda?

 • Wind voor "A" dag op maandag 1 april 2024
  Naar jaarlijkse traditie vieren we de Wind voor "A" dag. Deze feestelijkheid boordevol activiteiten voor u en uw gezin gaat in 2024 door op Paasmaandag.
   
 • Antwerp Port Epic op zondag 19 mei 2024
  Beleef met een hapje en drankje de start en aankomst van deze spektakelrijke wielerwedstrijd vanop de eerste rij in hartje Antwerpen.
   
 • De Algemene Vergadering op donderdag 6 juni 2024 
  Op deze samenkomst worden onder meer onze toekomstplannen besproken, coöperanten brengen hun stem uit en het dividend voor het daaropvolgend jaar wordt vastgelegd.

Prettige feestdagen

Met het nieuwe jaar in zicht, wensen het VLEEMO en Wind voor "A" team u en uw familie alvast warme feestdagen toe!

Prettige fgeestdagen

Graag zien wij jullie terug op toekomstige events en wij blijven ons inzetten om jullie zoveel mogelijk te informeren over de voortgang van onze projecten.

INVESTEER MEE IN EEN STUKJE ANTWERPSE TOEKOMST

Schrijf nu in en word aandeelhouder.